Menu
Obec Slovinky
Slovinky
Obec Slovinky
Slovinky

Ochrana osobných údajov

Materská škola Slovinky – organizačná jednotka

 

Prevádzkovateľ

Názov: Obec Slovinky

Sídlo prevádzkovateľa: Slovinky 58, 053 40 Slovinky

Email: maria.kopnicka@slovinky.dcom.sk

Telefón: 053/447 22 17

 

Sprístupnenie informácií dotknutým osobám

V zmysle čl. 13 nariadenia Európskeho parlamentu 2016/679 z 27.04.2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ,,zákon o ochrane osobných údajov“) prevádzkovateľ sprístupňuje dotknutej osobe (fyzickej osobe, ktorej osobné údaje sa spracúvajú) na webovom sídle nasledovné informácie.

 

Link - http://obec.zodpovednaosoba.eu/

Inštitúcie

Školská jedáleň - Jedálny lístok


 

Kalendár

Po Ut St Št Pia So Ne
29 30 31 1 2 3
2
4
5 6 7
1
8
1
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

Sviatok a výročie

Meniny má Alexander, Leander, Sandro, Skender, Drahotína, Dražica, Leandra

Preklad (translations)

Pranostiky

Pranostika na akt. mesiac

Keď vo februári mráz ostro drží, to dlho nepodrží.

Pranostika na akt.deň

Ak je mráz na sv. Gabriela, bude žatva veselá.

Mobilná aplikácia

Sledujte informácie z nášho webu v mobilnej aplikácii - V OBRAZE.
Voľne k stiahnutiu:

Hlásenie miestneho rozhlasu

Hlásenie miestneho rozhlasu

Pečať rozvoja obce

Za rok 2015 bola obec Slovinky vyhodnotená ako Obec s predpokladom stabilného rozvoja

Národné informačné stredisko Slovenskej republiky, a.s. potvrdilo výsledok hodnotenia zameraného na slovenské obce a mestá. Obec Slovinky bola vyhodnotená ako Obec s predpokladom stabilného rozvoja.

POdávanie podnetov o protispoločenskej činnosti

V zmysle zákona č. 307/2014 Z.z. o niektorých opatreniach súvisiacich s oznamovaním protispoločenskej činnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov v rámci zriadenia vnútorného systému s účinnosťou od 1. 7. 2015 vybavovania podnetov o protispoločenskej činnosti, určenia zodpovednej osoby a spôsobu podávania podnetov dávame na vedomie kontakt:
hlavny.kontrolor@obecslovinky.sk